edslivetannorlunda.blogg.se

Jag är en 3-barnsmamma som är gift med världens finaste F. Oktober 2013 fick jag diagnosen som vände upp och ner på vårt liv. Men samtidigt gav det en förklaring. Efter flera år av kamp med sjukvården med mina fruktansvärda smärtor och omänskliga trötthet rasade jag ihop medvetslös. Då kom jag i kontakt med dr D. Dr D som vände upp och ner på allt, men var den som blev vår räddande ängel. Diagnosen jag fick heter Ehlers Danlos Syndrom, även kallad EDS. Häng med in och följ med på min dagliga kamp om att lära mej leva med just EDS

Tar en paus...

Publicerad 2014-07-24 21:13:32 i Allmänt,

Jag kommer ta en paus från bloggen nu i några veckor.
Att leva med EDS.
Ständig smärta.
Enorma sömnproblem.
Älskade familjen hemma på semester.
Långa varma soliga härliga dagar.
Bo i poolen.
Sova i solsängen.
Vilja umgås med familjen varje sekund som går nu när de är hemma.
Kämpa för att hitta styrka. Vara positiv. Se möjligheter istället för hinder.
Sätta upp nya mål och drömmar i mitt nya liv.
Då får jag inte ihop tankarna till ett inlägg.

Men jag lovar. Jag är tillbaka om några veckor. Med mina långa, nakna, ärliga inlägg. Fyllda med skratt. Tårar. Info om EDS. Vårt liv vi lever och älskar i familjen B. Hoppas ni förstår. Och att jag inte tappar er läsare för att jag pausar.

Följ mej på instagram i sommar istället. Där gör jag ff massa inlägg varje dag. Korta. Nakna. Ärliga. Försöker inspirera. Informera. Allt. Vårt liv finns på instagram i sommar. I kortare version.
Hoppas ni som inte följer mej på instagram ännu vill följa mej där.
Ni hittar mej som @frubalogh
Och snälla underbara ni. Jag blir evigt tacksam om ni vill dela detta inlägg så mycket ni kan. För jag vill inte förlora alla underbara läsare. Vill att så många som möjligt vet att jag bara pausar.
Att de hittar mej som @frubalogh på instagram istället för tillfället.
Tack godingar💟.

Ge inte upp. Sluta aldrig kämpa. Du är underbar för du är just du. Du kan. Du är grym. Jag tror på dej. På er. Alla. Låt aldrig dej själv eller någon annan få dej att tro nåt annat.
Vi ses om några veckor.
Hoppas er sommar är underbar och fortsätter så❤😘

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela